top of page

Energilösningar

Flexibilitet och helhetslösningar är ledord inom BBK Group. Oavsett om det handlar om att installera solpaneler på en villa eller att stå för projektledningen när en bostadsrättsförening totalrenoverar sina fastigheter.

– Styrkan i bolaget är bredden. Vi ser helheten och förstår kunden. Vi ser inte ett uppdrag som en affär utan som början på en relation.

Det konstaterar Daniel Ohlin, grundare och vd för BBK Group AB, som bildades i början av 2000-talet.

Efter att ha börjat med att erbjuda datakonsultverksamhet breddades snart verksamheten till att även omfatta projektledning och installation av solpaneler.

 

Daniel Ohlin har själv en gedigen erfarenhet av teknisk projektledning för stora industriprojekt, både i Sverige och internationellt. I det egna bolaget har han samlat en rad specialister inom IT, elinstallation, montering och byggnadskonstruktion.

Kvalitén på det utförda arbetet är högsta prio inom BBK Group och man lägger lika stor vinn på förarbete och uppföljning som på själva utförandet.

Företaget utför uppdrag i hela södra Sverige, med fokus på Skåne. För BBK Group är alla kunder viktiga, privatpersoner såväl som företag. Relationen till kunden är helt avgörande.

– Sedan dag ett står kundens behov och krav i centrum. Min drivkraft har alltid varit att bevaka kundens intressen och säkerställa att kunden får det bästa möjliga.

anlägger solceller

– med kundens krav och behov i centrum

Brett utbud och spetskompetens i kombination

Kvalitet i samverkan ger vinst för kunden!

Kvalitet i samverkan ger vinst för kunden!
BBK Group och Daniel Ohlin Daniel Ohlin installerar för den kvalitetsmedvetna kunden endast kvalitetsprodukter från K2 Systems GmbH: KOSTAL Industrie Elektrik GmbH KOSTAL Solar Electric Scandinavia and REC Group Ltd
Alla produkter levereras från solcellsgrossisten EWS Sverige
Det lönar sig att investera i kvalitet: För Riksbyggen - Rum för hela livet @Riksbyggen Brf Malmöhus24 med 540 lägenheter och en total installerad effekt på över 500 kWp solcellsanläggning. Den aktuella installationen av 90 kWp kommer troligen att gå med vinst redan efter 4 år. 

Hos Roger och Rikard

Roger och Rikard bor på Barsebäcks resort och försöker göra allt de kan för att bidra till en bättre miljö. När deras granne installerade solceller på sitt tak tog dom också tag i det som dom länge funderat på. Så de tog samma leverantör som sin granne, vilket är vi, BBK group Sweden AB. Nu har dom hela taket fullt med solceller.

Brf. Malmöhus 24. Riksbyggen

Riksbyggen och Calle Calling har tagit ett stort steg i miljöns anda när de bestämde sig för att installera solceller på fem av sina fastigheter. Här kan de boende följa hur mycket el som produceras på stora tavlor på gården.

Brf. Malmöhus 24 och Calle fokuserar på de mjuka värdena.

Malmö Ställningsservice

Malmö ställningssevice ville ha ett grönare företag. Nu är dom självförsörjande på el. Idag hjälper solcellerna till med el för El truckar, elbilar och uppvärmning av hela fastigheten hos Malmö ställningsservice

Våra kunders 
Historia

Stort solcellsbygge

Kvalitet och garantier

  • REC Group #

  • 25års produkt

  • garanti25års funktionsgaranti

  • 25års garanti på utfört arbete#

  • Lämnas via Norska REC Moderbolag 

KOSTAL växelriktare.  5

år+5år vid registrering men kan utökas till totalt 20år  

Materialval.  

Vi arbetar enbart med marknadsledande tillverkare så som KOSTAL och REC Solar. Bland annat har KOSTAL flera år i rad vunnit utmärkelsen som effektivaste och bästa omformaren. Vidare är REC den återkommande i toppsegmentet. 

Rec solpaneler - hög kvalitet
bottom of page