top of page

Bredbandskompetens - Personligare än andra konsulter.

Verksamheten startades våren 1999, med inriktning att bedriva IT-konsultverksamhet för små och medelstora företag i Skåneregionen.

 

Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa lösningar baserade på företagets önskemål och behov. Våra viktigaste grundpelare är kompetens, flexibilitet, och nöjda kunder.

 

Vår målsättning är att vara en långsiktig partner som flexibelt och med hög kompetens löser våra kunders behov av bästa möjliga IT-lösningar.

 

Vi arbetar för att skapa bästa möjliga IT-lösningar för våra kunder. Dessa tekniska lösningar skall ha hög driftsäkerhet, och ge en god ekonomisk avkastning på gjord investering. Vi ger kunderna förslag och kunden bestämmer valet av lösning.

 

Vi kommer ursprungligen från storföretagsvärlden där vi har arbetat med IT-service och IT-drift i sammanlagt över 20 år. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med IT-lösningar som kräver hög tillgänglighet och driftsäkerhet.

 

Det tål att sägas mer än en gång; Vårt motto är ”100% nöjda kunder”. Vi tar varje uppdrag, litet som stort, med samma respekt och engagemang så att kunden upplever Bredbandskompetens som en långsiktig och kompetent samarbetspartner.

 

Vi på Bredbandskompetens har fått namn om oss att vara ödmjuka, lyhörda, engagerade, kompetenta och – ja, just personliga!

mottot är 100% nöjda kunder
Daniel Ohlin - Grundare - BBK group

"Det är viktigt för oss att våra kunder kan göra bra affärer och det försöker vi att medverka till genom att ha effektiva system för e-handel och orderhantering samt en kostnadseffektiv organisation". Daniel Ohlin.

bottom of page